אודות המגמה

המגמה מיועדת לתלמידים שאינם פונים למדעי המחשב ובכל זאת רוצים להשתלב בעולם ההיי-טק בתחום ה-IT.

הלימודים במגמה הם עיוניים ומעשיים בתחומים הבאים:

טכנולוגיות מחשוב ותקשורת: באמצעות לימוד מקצועות הבסיס לעולם המחשוב הבוגרים יכירו מערכות הפעלה ויידעו להתקין יישומים.
מעבדת פירוק והרכבה: במעבדה התלמידים מיישמים את הלימודים העיוניים באמצעות עבודה במעבדת פירוק והרכבה וירטואלית ופיזית.
מעבדת תקשורת: בלימודי המעבדה הבוגרים יוכשרו לעבוד עם מערכות ליצירת רשתות מחשבים ותקשורת, מערכות לתשתיות תיקשוב, מערכות אבטחה וחוות שרתים (התקנה, אבטחה ותחזוקה).

תעודות ההסמכה של המגמה

תעודת בגרות:
תלמידיה המצטיינים של המגמה זכאים לתעודת בגרות-טכנולוגית (24 י"ל) מטעם משרד החינוך המאפשרת המשך לימודים לתואר ראשון.

תעודת הסמכה טכנולוגית:
תלמידי המגמה זכאים לתעודת הסמכה טכנולוגית (14 י"ל) מטעם משרד החינוך המאפשרת המשך לימודים במכללה לטכנאי והנדסאי.

תעודות הסמכה מקצועית:
לתלמידי המגמה אפשרות להיבחנות בבחינות הסמכה של חברות הייטק והכשרה מקצועית להיות אנשי רשת מחשבים (System) במערכות התיקשוב.